Wat houdt een lidmaatschap bij FROS in?

Indien je een lidmaatschap afsluit bij FROS, geniet je van verschillende voordelen. Zo kan je bij een lidmaatschap meteen ook een kwalitatieve sportverzekering afsluiten om je werknemers veilig te kunnen laten sporten. Het nemen van een verzekering is echter géén verplichting. Organisaties kunnen kiezen voor een lidmaatschap zonder, met een basic en met een premium sportverzekering. Bovendien genieten organisaties die lid zijn van FROS van een leden-korting op het ‘Op maat’ aanbod en bij verschillende evenementen. Tot slot is een lidmaatschap bij FROS een voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de FROS bedrijfssportcompetities en aan de European en/of World Company Sport Games.

Moet ik me aansluiten bij FROS?

Nee, het is niet verplicht om aan te sluiten bij FROS om gebruik te kunnen maken van ons ‘Op maat’ aanbod en om deel te kunnen nemen aan onze openbare evenementen, maar het heeft uiteraard allerlei voordelen.

Wat is een bedrijfssportclub?

Als bedrijf of organisatie heb je de keuze: je kan je volledige bedrijf aansluiten bij FROS en meteen ook al je werknemers of je kan ervoor kiezen enkel de sporters binnen je organisatie aan te sluiten voor hun sportactiviteiten. Zo zijn er organisaties met een zaalvoetbalteam, loopgroep, yogabeoefenaars… Je kan ervoor kiezen deze groepjes apart aan te sluiten of je kan al deze sporters als één grote groep aansluiten.

Hiervoor hoef je geen aparte VZW of FV op te richten binnen je organisatie. Aangezien je organisatie al een rechtsvorm heeft, volstaat dit eventueel ook voor je bedrijfssportclub.

Hoe lid worden van FROS ‘Bedrijfssporten’?

Wens je aan te sluiten bij FROS voor ons bedrijfssportaanbod? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken welk lidmaatschap het meest geschikt is voor jouw organisatie.

Hoeveel sporten ondersteunen jullie?

Als MULTI-sportfederartie ondersteunt FROS op dit moment meer dan 70 verschillende sporten, zowel gekende (voetbal, volleybal, zwemmen, badminton…) als minder gekende sporten (kubb, spikeball, Ultimate Frisbee…). Wij staan open voor alle sporten en bekijken ook voor iedere nieuwe sport of en hoe we deze zo kwalitatief mogelijk kunnen ondersteunen.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op met FROS Bedrijfssport via onze contactpagina.

Contacteer ons