Duatlon Herentals

Antwerpen

Update 16-03-2020: De organisatie van Duatlon Herentals volgt de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus op de voet. Op advies van experten en de overheid werden eerder al alle evenementen die gepland staan tot en met eind maart geannuleerd.

Jammer genoeg moeten we vandaag mededelen dat ook wij beslist hebben om Duatlon Herentals (26 april 2020) te annuleren. (lees verder)

Wat?

Duatlon Herentals is terug voor een tweede editie en dit (véél) vroeger dan verwacht! De overdekte ijspiste en groene omgeving van Sport Vlaanderen Herentals vormen opnieuw het prachtige decor voor deze sprintduatlon (5km-20km-2,5km).

Of je nu je conditie wil testen na het winterseizoen of gewoon de beentjes losgooien, het beloofd opnieuw een knaller van formaat te worden voor jong en oud, recreant en competitiebeest!

Duatlon Herentals? Let’s DU this!

Praktisch?

  • 13u00 – Competitieve Sprintduatlon (individueel)
  • 16u00 – Recreatieve en bedrijvenduatlon (individueel – duo – trio)

Deelname?

  • Individuele wedstrijden: € 20 tot 1 april en € 24 vanaf 2 april 2020.
  • Team wedstrijden: € 28 tot 1 april en € 32 vanaf 2 april 2020.

Atleten die deelnemen aan de competitieve sprintduatlon en die niet in het bezit zijn van een wedstrijdlicentie betalen € 5 extra. De tarieven voor de daglicentie worden opgelegd en ingehouden door Triatlon Vlaanderen.

Locatie?

Sport Vlaanderen Herentals – Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals