Samen vooruit!

We maken met z’n allen bijzondere tijden door. Momenteel geldt onder andere de maatregel dat alle recreatieve, sportieve en culturele activiteiten, publiek en privé, ongeacht hun omvang, verboden zijn. Dit betekent echter niet dat we niet meer mogen bewegen of sporten. Integendeel! Fysieke activiteit wordt zelfs aanbevolen. Samen streven we naar een gezonde samenleving en levensstijl! Een bedrijf kan daar zeker zijn steentje in bijdragen door in te zetten op meer beweging en sociale verbroedering binnen de werkomgeving. Deze periode toont nu meer dan ooit aan hoe belangrijk deze basisbehoeften zijn.
.
Nu even vertragen en de tijd nemen om alle behoeften en sportieve basisgegevens van het personeel in kaart te brengen, maakt je in staat om op maat van het personeel gerichte acties te gaan ondernemen. De gratis Sport- en Beweegscan van Sport Vlaanderen, een online vragenlijst, helpt je daarbij:
.
  • Hoe ver woon je van het werk en hoe verplaats je je naar het werk?
  • Wat zijn de wensen van jouw collega’s i.v.m. meer bewegen en sporten op en na het werk?
  • Zijn er sportambassadeurs aanwezig die dit mee willen helpen ondersteunen?

De bevraging neemt gemiddeld 7 minuten tijd in beslag.

De resultaten worden samengevat in een overzichtelijk rapport en wij kunnen jou op basis daarvan op weg helpen om acties op te zetten van zodra de situatie het opnieuw toelaat.

Dit alles zonder enige verplichting.

Had je vrijblijvend graag meer info ontvangen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!