Samen kunnen we dit aan!

FROS Multisport Vlaanderen volgt samen met jullie de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus op de voet. Er werd vandaag (27/03/2020) door de overheid aangekondigd dat de huidige maatregelen verlengd worden tot en met 19 april 2020 met de mogelijkheid om deze daarna te verlengen tot en met 3 mei 2020. De situatie wordt voortdurend opgevolgd en geëvalueerd.

Dit wil zeggen dat clubactiviteiten niet vóór 20 april hervat kunnen worden. Bewegen in de buitenlucht blijft wél toegelaten en dit zonder perimeter. Er wordt wel benadrukt om na je activiteit meteen terug naar huis te keren.

Dynamo Project maakte een speciale webpagina met alle informatie die specifiek voor sportverenigingen geldt: https://www.dynamoproject.be/coronavirus. Je vindt er de vragen én antwoorden die het meest gesteld worden.

FROS houdt de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten en verwijst ook door naar https://www.info-coronavirus.be/nl/ voor de laatste updates.

We blijven moedig en geduldig. We moeten elkaar steunen en creatief zijn in hoe we contact houden met familie en vrienden. Blijf zorgen voor jezelf en voor anderen.

Samen kunnen we dit aan!