Watersportbaanloop geannuleerd

De organisatie van de Watersportbaanloop volgt de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus op de voet. Op advies van experten en de overheid werden eerder al alle evenementen die gepland staan tot en met eind maart geannuleerd en ook de evenementen in april verdwijnen traag maar zeker van de kalender.

Jammer genoeg moeten we vandaag mededelen dat ook wij beslist hebben om de Watersportbaanloop (13 mei 2020) te annuleren. We zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze medemensen te beschermen en deze uitzonderlijke tijden vragen daarom om uitzonderlijke maatregelen. FROS Multisport Vlaanderen bekijkt op deze moment op welke manier ze de terugbetaling zo vlot mogelijk kan laten verlopen. Om te vermijden dat de federatie inschrijving per inschrijving moet behandelen, vragen we vriendelijk om ons nog even tijd te geven tot er meer duidelijkheid is over hoe dit precies zal verlopen.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk meer info te geven.

Bedankt voor het begrip en we wensen iedereen in de eerste plaats een goede gezondheid.

FROS Multisport Vlaanderen