Geen Duatlon Herentals op 26 april

De organisatie van Duatlon Herentals volgt de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus op de voet. Op advies van experten en de overheid werden eerder al alle evenementen die gepland staan tot en met eind maart geannuleerd.

Jammer genoeg moeten we vandaag mededelen dat ook wij beslist hebben om Duatlon Herentals (26 april 2020) te annuleren.  We zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze medemensen te beschermen en deze uitzonderlijke tijden vragen daarom om uitzonderlijke maatregelen.

We werken deze week volop aan een plan B en proberen hier ten laatste eind deze week meer info over te geven.

Bedankt voor het begrip en we wensen iedereen in de eerste plaats een goede gezondheid.

Let’s DU this TOGETHER!

Duatlon Herentals is een organisatie van Flanders@Work – EGS triatlonteam en
FROS Multisport Vlaanderen.