Op maat

Jouw klanten verwachten van jou dat je flexibel bent? Jij verwacht van jouw personeel dat het flexibel is? Waarom zouden wij bij FROS Multisport Vlaanderen dan niet flexibel kunnen zijn? Jawel, en met plezier zelfs. Heb je een specifiek verzoek voor een sportactiviteit, een competitie of een teambuilding op maat, dan gaan wij daarmee aan de slag. We organiseren zelfs sportdates voor jou.

Sportdagen en teambuildings

Je vindt vooral de eigen collega’s uitdagend en zou elkaar graag (nog) beter leren kennen? Dan werken wij, in overleg met jullie, volledig op maat gemaakte sportdagen of teambuildingsactiviteiten uit voor de collega’s onderling. Geen idee is te wild voor ons.

De gehele praktische organisatie? Die nemen wij voor onze rekening!

Inspiratie?

  • Klassiek: Olympische spelen, tornooi, Run & Bike, quiz…
  • Innovatief: Kubb, Spikeball, Ultimate Frisbee…
  • Avontuurlijk: Expeditie, Highland Games, hindernissenparcours, volksspelen, ‘De Mol’, dropping…

Vandaag op het werk opnieuw lovende reacties gekregen over de teambuilding. Een grote dankjewel aan FROS! – Gwenn Waerlop (Universiteit Gent)

Interesse?

Doe geheel vrijblijvend een aanvraag via onze website of neem telefonisch contact met ons op!

 

Vraag een teambuilding aan!

Sportdating

Je wil het eens ‘op een ander’ zoeken? Bij ons hoeft dat niet eens stiekem en we werken met plezier mee als koppelaar. Wij gaan niet alleen op zoek naar een geschikte activiteit, maar zoeken in de regio ook één of meerdere bedrijven als ideale sportdate. En dan is het aan jullie om het af te maken.

Interesse?

Doe geheel vrijblijvend een aanvraag via onze website of neem telefonisch contact met ons op!

 

Vraag een sportdate aan!

Sport- en beweegscan

Voor je van start gaat met acties op het werk, vorm je het best eerst een juist beeld van jouw werknemers. Bewegen ze vaak? Sporten ze al? Waarom sporten ze? En wat verwachten ze van hun werkgever op dat gebied?  Met de sport- en beweegscan van Sport Vlaanderen, een gratis digitale enquête die je onder het personeel verdeelt, brengen we een aantal sportieve basisgegevens in kaart.

 

 

De sport- en beweegscan doet dienst als nulmeting. Na verloop van tijd en na implementatie van een aantal initiatieven, kunnen we de enquête in jouw onderneming een tweede keer afnemen. Op die manier brengen we het effect van de acties in kaart en zien we waar het actieplan en de ondersteuning bijgestuurd kunnen worden.

De gratis sport- en beweegscan is geen voorwaarde om samen met ons een bedrijfssportprogramma op te starten, maar wij zien het wel als een nuttig instrument om inzicht te verwerven in de drijfveren van het personeel.

We verwachten dat minstens de helft van de werknemers de enquête invult.

Voor ondernemingen met minder dan 20 werknemers, vragen we om eerst rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Overtuigd?

Wil je gratis het sportieve profiel van jouw onderneming laten bepalen? Registreer dan meteen je onderneming en vraag de sport- en beweegscan aan.

 

Vraag een beweegscan aan!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact op